top of page

УНІКУМАМИ не народжуються

Учні нашої школи змагались у Всеукраїнській інтелектуальній грі "УНІКУМ"

Учні нашої школи Хома Павло (11-А), Блащак Настя (10-А), Муха Михайло (10-Б), Сов'як Владислав (9-В), Подоляк Роман (9-В) прийняли участь у Всеукраїнській інтелектуальній грі "УНІКУМ". Готували команду вчителі школи Вітяк Л.В., Цибульська М.В. і Антонюк С.М.

Гра видалась цікава. Спочатку, щоб потрапити на очний турнір, учні пройшли дистанційний відбірковий тур по комп'ютеру, а сьогодні зустрілись з іншими командами у ТЗОШ №10.

Всього було 8 команд. Для початку відбувся відбірковий турнір по особистій першості. Всім учасникам задавали питання спочатку в письмовій формі, а потім в усній. Так визначився переможець з ТЗОШ №4, який буде представляти Тернопіль в Заліщиках. Наші учні Блащак Настя і Хома Павло пройшли в 2 тур, проте до фіналу не пройшли.

Далі відбувались відбіркові командні ігри. Після перших трьох раундів ми займали 2 місце, проте в останньому учні не змогли дати відповідь на ряд запитань, тож не посіли призового місця. Але це не зіпсувало нашого настрою, адже це лише гра, і до того ж для нас вони переможці!

Дякуємо вам! Ви найкращі!

НОВИНИ
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавні новини
Архів
bottom of page